Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

back to top
vigor-03-

NAŠI KLIJENTI

Reference

"Dragana zna da sluša, pamti sve detalje i nijanse iz prethodnih sesija, i povezuje ih u jedan koherentan i holistički pogled. Uvek me ponovo iznenadi kako brzo dolazi do suštine mojih ličnih i profesionalnih borbi, sa samo nekoliko pitanja, a onda uvek ima neki jednostavan a efektivan alat da mi pomogne da kroz to prođem. Dragana je napravila veliki uticaj na mene od prve sesije, pomogla mi da se povežem sa samom sobom i da nalazim i usvajam drugačiju perspektivu na izazove sa kojima se suočavam."

Natali Delić

CTO, Vip mobile

Reference

"Dragana nam je pomogla da pronađemo program koji na najbolji način odgovara na potrebe razvoja zaposlenih i njihovih liderskih veština. Zahvaljujući njoj i razvojnim programima zasnovanim na PCM metodologiji, danas bolje razumemo strukturu naših ličnosti kao i ličnosti onih sa kojima radimo. Uvidi dobijeni PCM metodologijom pomogli su nam da unapredimo kvalitet naših međuljudskih odnosa ali i unapredimo nas same na polju self-management-a. Dragana je pokazala izuzetan nivo profesionalnosti i stručnosti, kao i spremnost da kao kouč svoj pristup prilagodi specifičnim potrebama klijenta."

Vincenzo Losacco

General Manager, Ferrero Country Manager Balkans, Greece, Cyprus and Malta

Reference

"Imala sam zadovoljstvo da radim sa Draganom kao našim konsultantom za razvoj timova i razvoj liderstva za regionalni menadžment tim, regionalni HR tim i još nekoliko timova u okviru IKEA South East Europe. Bilo je neverovatno videti Draganino duboko znanje i razumevanje ljudi i biznisa, kao i njenu očiglednu posvećenost rastu i razvoju naše organizacije. Dragana je uvek pokazala kreativnost, pouzdanost, fleksibilnost i sposobnost brzog prilagođavanja različitim potrebama kompanije IKEA. Moje tople preporuke za nju kao strateškog partnera u razvoju liderstva, timova i pojedinaca."

Aleksandra Triantafyllidou

HRM IKEA South East Europe (Serbia, Croatia, Slovenia, Romania and Ukraine)