Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

back to top
vigor-02-new-2

O NAMA

Koučing i konsalting centar Vigor osnovan je sa željom da kroz dizajniranje razvojnih programa klijentima pruži temelje za sticanje novih uvida i perspektiva koji čine neizostavne elemente ličnog i profesionalnog razvoja. Na latinskom jeziku, vigor je ime za životnu snagu i nezaustavljivu pokretačku energiju, a u njemu se u punom spektru ogleda i naša profesionalna misija, prepoznata u predanoj podršci klijentima na putu osnaživanja i prepoznavanja potencijala neophodnih za individualno učenje i opšte postignuće.
Rad koučing i konsalting centra Vigor zasnovan je na nizu različitih metolodoloških pristupa, uz čiju podršku klijentima pružamo okvir za nove uvide i nova razvojna iskustva. Psihološko obrazovanje i višegodišnje iskustvo u radu sa pojedincima i korporacijama omogućavaju nam da na najbolji način prevaziđemo raskorak između postavljene teorije i željene prakse. U želji da stvorimo pozitivne promene u svesti klijenata uz istovremeno unapređenje njihovih veština, kreirali smo pristup koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju psiholoških teorija i oprobanih praktičnih alata.

VREDNOSTI

U cilju najvećeg mogućeg stepena funkcionalnosti našeg sistema rada, u njega smo implementirali sledeće vrednosti:

POSVEĆENOST

Kvalitet naših projekata ostvarujemo uz predanost i posvećivanje pažnje svakom koraku na putu razvoja klijenata. Spajajući stečena znanja i profesionalne veštine, pružamo punu podršku u procesu unapređenja kvaliteta njihovih ličnih i profesionalnih performansi.

FLEKSIBILNOST U PRISTUPU

Bilo da je reč o radu sa pojedincima ili organizacijama, svaki naš projekat u potpunosti je prilagođen klijentu i kreiran za njegove specifične potrebe u datom trenutku. Pažljivom analizom trenutnog stanja i postavljenih ciljeva, dizajniramo personalizovane programe u skladu sa preferencijama klijenata.

PODRŠKA

Ravnopravan partnerski odnos osnova je našeg zajedničkog puta ka postavljenim ciljevima. Odnos i poverenje koje gradimo sa klijentima jedan su od ključnih faktora uspeha svakog razvojnog projekta.
Dragana Miletic Vasovic

O OSNIVAČU

Dragana Miletić Vasović je HR konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja zaposlenih i stručne obuke. Tokom svoje karijere učestvovala je u kreiranju i sprovođenju brojnih razvojnih projekata, radionica i programa obuke za više od 50 renomirnaih kompanija. Iza nje je 10 godina iskustva u oblasti ljudskih resursa tokom kojih se specijalizovala za rad na unapređenju liderskih i menadžerskih veština, unapređenju saradnje i motivacije.
Dragana je kouč Erickson College-a, sertifikovani trener Persone Global i sertifikovani PCM (Process Communication Model) trener i PCM kouč, a poseduje sertifikate za SHL i Hogan alate za profesionalnu procenu. Dragana je po obrazovanju psiholog sa završenom edukacijom iz O.L.I. integrativne psihodinamske psihoterapije, kao i bazičnim nivoom edukacije iz Telesne psihoterapije. Takođe sertifikovana je i za primenu biofidbek i neurofidbek metoda od strane Biofidbek Asocijacije Srbije. Pored profesionalnosti u pristupu, navedena znanja omogućuju joj fleksibilnost u radu sa različitim grupama, različitim osobama i različitom tematikom.
Dragana je autor više desetina autorskih članaka u dnevnom listu ’Danas’ na temu koučinga i mogućih načina za podsticanje razvoja pojedinaca i organizacija.